Otvoreni poziv sponzorima za sponzorstvo koncerta svjetske zvijezde Maher Zain

Poštovani prijatelji i poslovni partneri,

Pozivamo vas da zajedno s našom organizacijom svojim učešćem podržite održavanje svjetskog spektakla, kojeg ćemo upriličiti građanima Bosne i Hercegovine 12.04.2024. godine, tačnije trećeg dana Ramazanskog Bajrama, sa lokacijom održavanja u velikoj dvorani Zetra.

Dakle uz vaše partnerstvo građanima Bosne i Hercegovine, tj. onim 11 000, koliko će ih primiti velika dvorana u Zetri upriličit ćemo, ovog važnog datuma koncert, pjevača duhovne muzike, svjetske zvijezde

Mahera Zaina i njegovih ništa manje značajnih gostiju..

Naravno, ovaj sasvim sigurno ne tako skroman događaj već u najskorijem periodu, a do dana održavanja koncerta promovisat ćemo putem ne malog broja medija i to od društvenih mreža, outdoor oglasa, printanih i elektronskih radio i TV medija.

***Ono što je bitno napomenuti da ćemo u svojstvu organizatora djelovati i prohumanitarno, pa ćemo tako u ove plemenite svrhe od svake kupljene karte odvojiti po 1,00 KM za fond humanitarnog udruženja „pomozi.ba“, koji će prikupljena sredstva rasporediti u najhitnije svrhe, što na neposredan način i vaše eventualno partnerstvo s nama čini plemenitim.

Držimo da je događaj ove veličine, koji će biti prepoznat ne samo u granicama BiH, već i regiona, polučiti značajnim publicitetom, te ništa manje i komercijalnim efektom..

S tim u vezi, cijeneći da ćete prepoznati značaj i veličinu realizacije ovog projekta, uz našu fleksibilnost i kreativan pristup oglašavanju i BTL promociji, pripremili smo nekoliko ponudbenih paketa, od kojih će, sigurni smo svaki uroditi isitnskim komercijalnim plodom.

Pozivamo vas da svojim učešćem kroz jedan od dole navedenih paketa podržite ova koncert sa plemenitom idejom, misijom i vizijom!

– PARTNER & KOPRODUCENT PROJEKTA;

– ZLATNI SPONZOR;

– SREBRNI SPONZOR;

– PRIJATELJI PROJEKTA

Ovog prelijepog dana, usrećimo naše posjetioce zajedno !

PREOSTALO VRIJEME DO KONCERTA

GOSTI KONCERTA

SPONZORI KONCERTA